tingvoll kunsthall -4- landskapet som absorberer

image167

 

Heidi Rødstøl har sydd damekjoler i kamuflasjetekstil og mønstrene som opprinnelig var produsert til jakt- og fritidsplagg kommer inn igjen i den hverdagslige bekledningen på et forunderlig vis. Kamuflasjen tenkt i overført betydning og anvendt til saker knyttet til det menneskelige samfunnet, kan plutselig få en helt annen verdi: fra ideologisk eller politisk og økonomisk kamuflasje, til den enkeltes behov eller ønske om å gå i ett med omgivelsene, forsvinne.

Heidi har gjort seg bemerket som billedkunstner for sine installasjoner hvor maleriet står igjen i vakuumet av et forlatt rom. Skyggen etter objektene er beviset på fravær som samtidig fyller tilstedeværelsen i rommet med hukommelse.


Tingvoll Kunsthall
er et prosjektgalleri for samtidskunst på Nordmøre, som bidrar til en diskusjon om utkanten som kulturelt fenomen og mental tilstand. Utstillingene presentert av kunsthallen, vil åpne en dialog rundt produksjonen av kultur og identitet i et landskap i stadig utvidelse som modner i skjæringspunktet mellom det lokale og det globale. Hvem blir vi til i dette ustabile mellomrommet og hvilken betydning har det lokale i et globalt perspektiv?

Paolo Manfredi - kurator

image168
mannekenger og bakgrunnsprojeksjon

image169
projeksjon

image170
publikum ved åpningen

image171
utsiden av kunsthallen ved RV70


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
https://blogsoft.no/trackback/ping/5530441