tingvoll kunsthall -5-:

image173

 

Kamerablikket slår som en stålkule fra en side til den andre av rommet der individet er objektet under etterforskning. Hjemmet er her plattformen hvor individualiteten deformerer seg i forsøket på å finne en eksistensiell stabilitet. 

Vi følger med hva som skjer gjennom nøkkelhullet. Vi er voyeurs, beskuere som selv er nedstyrt i kaoset av hverdagen, underlagt myriader av fornemmelser vi ikke lenger legger merke til fordi altfor kjente, altfor vante. Og slik som blikkene våre, er vi også flyktige, åpne for alle forførelser av en verden som egentlig ikke ødsler sødme, men med vissheten
(Anne Berntsen, har vært en av initiativtagerne bak det Trondheim-baserte prosjektet New Meaning.)

Tingvoll kunsthall:
er et prosjektgalleri for samtidskunst på Nordmøre, som bidrar til en diskusjon om utkanten som kulturelt fenomen og mental tilstand. Utstillingene presentert av kunsthallen, vil åpne en dialog rundt produksjonen av kultur og identitet i et landskap i stadig utvidelse som modner i skjæringspunktet mellom det lokale og det globale. Hvem blir vi til i dette ustabile mellomrommet og hvilken betydning har det lokale i et globalt  om at vi er bare dette, og at vi er det i et latterlig kort tidsrom perspektiv?


-rescuezone*- 


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
https://blogsoft.no/trackback/ping/5548814