store avstander & mye ensomhet: hva gjør vi her?

142256-3

å være kunstner i distriktet er ingen spøk... store avstander å forholde seg til kan bety mye ensomhet. det betyr ofte å falle utenfor den "kunstverden" som får opperksomhet selv om vi av en eller annen grunn, er nødt til å forholde oss til lignende tematikker som kunstnere i byene.

Kommentarer:
Postet av: Antonella

che bella idea fare un blog.. però non riesco a capire tutto quel che hai scritto e neppure il commento di marit. In bocca al lupo

23.11.2006 @ 22:04
Postet av: Marianne Skjong

hei der ute......

hjemkommet og noe bortkommet , der har dere meg.....hjem og røtter, et merkelig fenomen egentlig , samtidig som " livsløgnen " , at det er alltid bedre , mer spennende andre steder, der en ikke er !Jeg bodde liksom midt i smørøyet , oslo i over 20 år , der "alt " , skjedde...? Nå er jeg her , og spørsmålet om hva , hvorfor ,jeg er her , dukker med jevne mellomrom opp.Dette påvirker helt klart det jeg driver med , men det er ikke nødvendigvis noe statisk , jeg har også hele tiden "øyne " , der ute !Og samtidig kan jeg se havhorisonten fra mitt atelier , det betyr også noe....Og samtidig kan man noen ganger føle seg som erremitten på en øde øy !

17.04.2007 @ 11:25
Postet av: paolo

hei marianne!

sant, er vi ikke alle det, litt bortkomne? hvem er vi, hva er det vi driver med?

23.04.2007 @ 12:44

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
https://blogsoft.no/trackback/ping/2834515